Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor

20.04.2024 15:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Insomniac Games tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man 2 için yeni ve küçük bir güncelleme yayınlandı. Yeni yama oyuna karanlık düzeltmelerini ekliyor ve yaygın olarak bilinen bir sorunu ortadan kaldırıyor.
 
Spider-Man 2 genel olarak oyuncular tarafından seviliyor
 
 
 
Sürüm 1.002.003 adıyla karşımıza çıkan yeni güncelleme özellikle New Game+ güncellemesinin yayınlanmasından sonra kaybolan kayıtlı verileri geri getiriyor. Birçok oyuncu kaydettiği verilerin kaybolması ile ilgili çeşitli geri bildirimleri geliştiriciye iletiyordu. Şimdi ise bu sorunun tamamen ortadan kaldırıldığını aktarabiliyoruz.
 
Devam oyunu olarak karşımıza çıkan ve şu anda sadece PlayStation 5 konsolları için mevcut olan Spider-Man 2 genel olarak oyuncular tarafından seviliyor. İlk oyunda olduğu gibi bu oyunun da ilerleyen süreçte PC platformuna gelmesi bekleniyor. Son olarak oyunun daha stabil bir deneyim sunduğunu aktarabiliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler