Beş PS Vita Oyunu Tek Pakete Giriyor

21.08.2014 16:35 Samet Konuksal

    Sony'nin Avrupa ayağı, PlayStation Vita için yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Firma, PS Vita için  Adventure Mega Pack'i duyurdu.
 
    Konsol için duyurulan yeni bundle paketinde 8 GB'lık hafıza kartı ve konsolun kendisinin haricinde beş adet oyun bulunuyor. Belirtilenlere göre bu pakette Uncharted: Golden Abyss, Tearaway, Gravity Rush, Escape Plan ve TxK gibi konsolun en beğenilen oyunlarının indirme kodları bulunuyor.  
 
    Yeni bundle paketinin fiyatı 199.99 euro olarak açıklandı. Ancak yine de beşli oyun paketinin bundledan ayrı olarak 39.99 eurodan satılacağı belirtiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler