Beşiktaş Esports, ZULA Takımı Kurdu

05.04.2019 02:17 Hamit Can Sayılgan

 
     Beşiktaş Esports, Türkiye'nin ilk yerli MMOFPS oyunu ZULA ile iş birliği anlaşması imzaladığını ve ZULA elektronik spor takımı kurduğunu duyurdu. Beşiktaş Esports ile InGame Group arasında iş birliği anlaşması imzalandı.
 
 
 
     Vodafone Park’ta düzenlenen iş birliği anlaşması imza töreni, Beşiktaş Esports Yöneticisi Erman İpci ve InGame Group CEO’su Alpay Alptekin’in katılımıyla gerçekleştirildi. İş birliği anlaşması kapsamında, 2018-2019 futbol sezonunda Vodafone Park’ta, Beşiktaş Esports, ZULA takımının da yer alacağı iki etkinlik gerçekleştirilecek. 2019-2020 futbol sezonunda, Vodafone Park’ta ev sahibi sıfatıyla oynayacağı 10 maçta geçerli olmak üzere, stadyum içerisindeki veya dışarısındaki alanlarda, Beşiktaş JK espor takımı için aktivite alanı sağlayacak. Ayrıca gerçekleştirilen basın toplantısında Beşiktaş Esports'un ZULA takımına transfer edilen ilk oyuncusu duyuruldu. Takımın ilk transferi Hakan “Swoon” Demirel, takım kaptanı olarak Beşiktaş Esports ZULA takımında mücadele edecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ZULA Platformlar: PC Geliştirici: Madbyte Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler