Bethesda, Doom 4'de Yeniliğe Gittiğini Açıkladı

03.04.2013 17:47 Talha Aynacı

 
   Oyun dünyasının önemli yayıncılarından Bethesda, Doom 4'ün "yeni versiyonunu" yeni nesil konsollar üzerinde geliştirdiğini açıkladı ve yapım sürecinde kendilerini uzun bir yolun beklediği kaydetti.
 
   Kotaku'ya konuşan kaynağa göre oyunun çıkış tarihi, 2011'in sonunda oyunun yapımına sil baştan başlanmasıyla birlikte belirsiz bir noktaya gelmiş.:
 
"Doom 4'ün ilk versiyonu kalite ve heyecan olarak id ve Bethesda'nn dünya çapındaki Doom hayranlarına sunabileceği kalitede, beklentileri karşılayabilecek bir yapım değildi. Sonuç olarak id sil baştan Doom 4'ün yeni versiyonuna başladı ve her kesimden oyuncunun yüksek beklentilerini karşılayacak bir yapım olması üzerinde duruldu. Doom 4 hakkında zamanı geldiğinde çok daha fazla şeyi sizlere aktaracağız."
 
   Rage 2 hakkında da konuşan Bethesda sözcüsü Rage'in satışlarıyla beklentileri karşılayamamasından dolayı yayıncı hakları sahibi Bethesda ve bunun da sahibi olan ZeniMax' tarafından bir devam oyununun şu anlık söz konusu olmadığını açıkladı ve Rage 2'nin iptal edilip, Rage'in DLC paketlerinde küçültmeye gidildiğini belirtti.
 
   id Software şu sıralar sadece Doom 4'e odaklanmış durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 34 Dk önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 2 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 3 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler