Beyaz 320 GB PS3'ler Avrupa'da Satışa Çıkıyor

Beyaz rengin de Playstation 3'e yakıştığı bir gerçek.
09.09.2011 13:58 Levent Polater

 
    GameStop İngiltere Playstation 3 için Beyaz renkte 320 GB modelleri gözler önüne serdi. 2 beyaz kontroller ile birlikte satılan bu paket şimdilik yalnızca İngiltere'de satılacak gibi görünüyor.
 
    İleriki aylarda umarız Avrupa'ya da yayılır. Biz de bu güzelliğe erişme şansını yakalayabiliriz. 1 Kasım'da satışa çıkacağı belirtilen Beyaz 320 GB PS3, İngiltere dışında İrlanda Cumhuriyetin'de de raflarda olacak.
 
    İlgili Gamestop sayfasına siz de buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bakalım buralara da teşrif edecek mi?
 
Güncelleme: Beyaz renk 320 gb PS3'lerin Almanya tabanlı Gamestop'da da satışa çıkacağı tespit edildi. Yani beyaz PS3'ler Avrupa'ya da geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 18 Dk önce Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows İlk Günden Steam'e Gelecek 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler