Beyond, Good & Evil 2'den Yeni Bir Video Sızdı

Oyun için uzun bir süre beklememiz gerekecek.
22.11.2011 13:05 Ersin Kılıç


     İlk oyunu ile çok fazla satmasa da oynayan oyun severleri büyüleyen beyond, Good & Evil'ın devam oyununun kaderi adeta bir yılan hikayesine döndü. İptal edildi, yapımı devam ediyor derken son dönemde oyun ile ilgili iki yeni bilgiye ulaşmıştık. İlkinde serinin yaratıcısı olan Michel Ancel, oyunun bu nesile yetişmeyebileceğini belirtmiş daha sonra ise Beyond, Good & Evil 2'nin akibetinin stüdyonun bir diğer projesi Rayman: Origins'e bağlı olduğu açıklanmıştı.
 
     İşte tüm bu tartışmaların eşiğinde oyun için yeni bir video daha ortaya çıktı. Oyunun bir sunumu sırasında çekilen bu görüntülerde öncelikle Beyond, Good & Evil 2'nin çizim çalışmalarını görüyoruz. Videonun ilerleyen dakikalarında ise karakter tasarımlarının yanı sıra bölüm tasarımlarına ait bazı görüntülere de yer verildiğini görüyoruz.
 
     Videonun sonlarına doğru ise oynanış görüntülerine yer verilmiş. Buradaki oynanış kısmı zaten uzun bir süre önce sızdırılmış ve oyunun yapım aşamasında olduğu da zaten bu videodan sonra ortaya çıkmıştı.
 
     Michel Ancel'in Fransa'da düzenlenen Montpellier konferansından çekilen bu yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=3583]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond Good & Evil 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler