Beyond: Two Souls İncelemelerine Şaşırtıcı Puanlar

08.10.2013 18:23 Samet Konuksal


    Özel oyunlar bakımından PlayStation 3'ün kapanış oyunlarından birisi olarak tanımlayabileceğimiz Beyond: Two Souls, Türkçe altyazı desteğiyle birlikte ülkemizde 11 Ekim'de çıkacak. Quantic Dream tarafından geliştirilen oyunun ilk incelemeleri saat 18:00 itibariyle yayınlanmaya başladı. Yayınlanan ilk incelemelerde oldukça şaşırtıcı puanlar karşımıza çıktı.
 
    Beklenenden çok daha düşük puanlar alan Beyond: Two Souls'un IGN incelemesini biraz ele aldığımızda, 10 üzerinden 6 puanı görüyoruz. İncelemede aktörlerin önemli işler çıkardığını vurgulayan IGN editörü, hikayenin bir bütünlüğe sahip olmadığını, hikayedeki seçimlerin önemsiz olduğunu söylüyor. Ayrıca oyundaki bazı oynanış mekaniklerin de yavan kaldığı belirtiliyor.
 
    Listeye şöyle bir baktığımızda düşük yoğunluklu puanların haricinde Gamespot gibi bir siteden 9 puanı da görebiliyoruz. Görünüşe göre Beyond, her oyuncuya kolay kolay hitap etmeyen bir yapım olmuş. Oyunun bazı inceleme notlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Destructoid - 5
Eurogamer - 6
Videogamer - 4
The Sixth Axis - 6
IGN - 6
CVG - 6
Edge - 5
Polygon - 8
OPM - 8
Gameranx - 3
Game Informer - 7.75
GameTrailers - 7.2
Gamespot - 9
Joystiq - 2.5/5

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 78 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler