Big Smoke ve CJ'in, Sekiro: Shadows Die Twice Düellosu

06.08.2019 20:14 Özgür Eroğlu

 
Grand Theft Auto serisinin belki de en sevilen oyunu olan Grand Theft Auto San Andreas'taki iki efsane karakter Big Smoke ve CJ, Sekiro: Shadow Die Twice'ın modlanmasıyla çok eğlenceli bir düelloda bulunuyorlar. 
 
Horheristo adlı YouTube sayfasının Shadow: Die Twice'a kurduğu modlarla, CJ'i ve Big Smoke'un birbirlerine kılıç salladığı düello gerçekten çok eğlenceli olmuş. Sadece düelloyla kalmayıp birbirleriyle sözlü olarak atışıyorlar. 
 
PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştirilen, yapımcılığını FromSoftware'in yaptığı zorluğuyla ünlü aksiyon - macera oyunu 22 Mart 2019'da piyasaya sürülmüştü. FromSoftware'in diğer oyunlarına göre zorluğu görece kolay olan oyunda bir samurayı kontrol ediyoruz. 
 
Modları kendiniz yapmak isterseniz eğer buraya tıklayarak CJ modunu, buraya tıklayarak da Big Smoke modunu elde edebilirsiniz. Bahsi geçen videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sekiro: Shadows Die Twice Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler