Bilime Göre En Korkutucu Film "Sinister"

20.10.2020 11:34 Özgür Eroğlu

 
Her yıl yüzlerce korku filmi yayınlanıyor ve bu filmlerin çoğu ne yazık ki başarısız. Özellikle ülkemizde kaliteli korku filmi yapmak yerine ekrana bağırarak koşan insanlar koyuluyor. 
 
Dünyadaki ortalama kalite, ülkemize göre biraz daha yüksek olsa da ne yazık ki dünyada da genel olarak çok kalitesiz yapımlar var. Geçtiğimiz günlerde de Science of Scare Project adı altında yürütülen bir projede, tarihin en korkunç filmi bulunmaya çalışılmış.
 
Bu çalışmada 50 kişiye 100 saat korku filmi izletilmiş ve bu sırada da izleyicilerin vücut değerleri kontrol edilmiş. Bu çalışma sonucunda izleyicilerin ortalama kalp atış hızı yani nabzı 65'ken, Scott Derrickson'ın 2012 yılında yayınladığı Sinister filminde izleyicilerin nabzı 86'ya yükselmiş. 
 
Tüm testler sonucunda tarihin en korkutucu ilk 10 filmi sırayla şu şekilde çıkmış: Sinister, Insidious, The Conjuring, Hereditary, Paranormal Activity, It Follows, The Conjuring 2, The Babadook, The Descent ve The Visit.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 7 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler