BioShock 2 Metro Pack Yarın PC'de

24.05.2010 21:14 Alkan Adakaner


 
    Bioshock 2 ile birlikte bu ünlü seri de bir FPS oyununda mutlaka bulunması gereken multiplayer mode'a kavuştu. Oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşan Bioshock 2'nin sadece senaryo modu değil, aynı zamanda multiplayer modu da büyük ilgi gördü.
 
    2 hafta önce de Xbox 360 ve Playstation 3'e Metro Pack gelmiş ve multiplayer eğlence genişlemişti ve biz de size bu paketi şu cümlelerle tanıtmıştık.
 
    "Metro Pack DLC'sinin içinde 6 yeni harita, birkaç adet maske bulunacağı açıklanırken yeni "Rebirth" özelliği de oyuna eklenmiş olacak. Bunlara ek olarak ayrı bir şekilde "Kill'Em Kindly" multiplayer modunun da çıkacağı duyuruldu. Bu mod ise çok enterasan; amaç karşınıza çıkan herkesi, sadece ve sadece golf sopasıyla öldürmeye çalışmak oluyor. "
 
     Games for Windows Live Marketplace'de 10 dolardan satışa çıkacak olan Metro Pack'de oyuncular aynı zamanda 2 yeni multiplayer karakteri de 2 dolar karşılığında satın alabilecekler.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bioshock 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 4 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 4 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 5 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler