BioShock: Ultimate Rapture Edition Bu Ay Raflarda

04.01.2013 17:21 Talha Aynacı

   2K Games, mart ayında çıkışını gerçekleştirecek olan BioShock Infinite öncesinde daha önce BioShock evrenine dahil olmamış oyuncuların (ya da koleksiyonercilerin) ilgisini çekecek bir paket hazırlamış.

   Bugün yapılan duyuru ile tanıtılan BioShock: Ultimate Rapture Edition14 Ocak tarihinde Xbox 360 ve PlayStation 3 için Kuzey Amerika'da çıkışını gerçekleştirecek. Bu özel paket ilerleyen bir tarihte "bazı" ülkelerde de satışa sunulacak.

   30$ fiyat etiketiyle çıkış yapacak olan paket 2007 yılında çıkmış olan orjinal BioShock, devam oyunu 2010 çıkışlı BioShock 2 ve yayınlanmış tüm indirilebilir içerikleri barındıracak. Ayrıca bu öze pakette "Museum of Orphaned Cancepts" adı altında daha önce hiç görülmemiş ve oyun evreninde yer etmemiş BioShock konsept ve karakter çizimleri bulunacak.
 
Pakette yer alacak içerikler şöyle listelenmiş durumda:
 
BioShock: Plasmids Pack, Challenge Rooms Pack (daha önce PS 3'e özel bir içerikti).

BioShock 2: Sinclair Solutions Tester, Rapture Metro, The Protector Trials, Minerva's Den.


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bioshock 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler