Biomutant Switch konsoluna geliyor: Çıkış tarihi açıklandı

04.05.2023 11:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Experiment 101, Biomutant'ın 30 Kasım'da Switch için geleceğini duyurdu. Karışık incelemelere sahip Biomutant şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam, Epic Games Store, GOG ve Humble Store aracılığıyla PC için mevcut.
 
Biomutant Switch'e geliyor
 
 
 
Yumruk, silah ve mutant yeteneklerini kullanabileceğimiz ve çeşitli kombolar oluşturacağımız Biomutant'ı Switch konsoluyla beraber istediğiniz yerden deneyimleyebileceksiniz. Oyunun kendine has dövüş sistem, açık açık dünyası ve mekanikleri yer alıyor. Oyun bizlere kıyamet sonrası biz yapıyı aktarıyor.
 
Dövüş sanatları üzerinde ustalaşmaya çalıştığımız oyunda üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla beraber ilerliyor ve çeşitli görevleri yapabiliyoruz. Farklı farklı silahları elimize alabildiğimiz oyunda yeni silahlar elde etmek için de zanaatkarlık sistemini kullanabiliyoruz.
 
Açık dünyada sağı solu keşfedebileceğimiz oyunda bir yandan hayatta kalmaya çalışırken diğer yandan ise yeteneklerimizi geliştirebiliyoruz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Biomutant Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Experiment 101 Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler