Bioshock 2 DLC'leri PC'lere Gelmiyor

09.10.2010 10:46 Talha Aynacı

 
     Bioshock 2 için daha önce Xbox360 ve PS3'te yayınlanan The Protector Trials ve Minerva's Den isimli DLC (indirilebilir içerik) paketleri halen PC için yayınlanmadı. Yapılan son açıklamaya göreyse asla yayınlanmayacak.
 
     2K ekibinden Elizabeth Tobey tarafından oyunun resmi forumlarında yapılan açıklamada, PC'ciler için pekte sevindirici bir haber çıkmadı: 
 
" Protector Trials ve Minerva's Den paketlerini gelecek dönemde PC için yayınlamayı düşünmüyoruz. PC oyuncularını bu sebepten dolayı hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgünüm."
 
     Bahsi geçen içerik paketleri multiplayer modu için yeni haritalar; hikaye modu için Rapture'da yaşanan son savaşın geçtiği 5 saatlik bir bölüm, yeni silahları ve plasmidleri içeriyordu.
 
 Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bioshock 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 2 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 4 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler