Bioshock 2'nin Single-Player DLC'si Çıktı

03.08.2010 19:01 Samet Konuksal


 
     2K Games, Bioshock 2'nin single player moduna yönelik yeni DLC'sini(indirilebilir içerik) yayınladı. Bioshock 2'nin üçüncü DLC'si olan Protector Trials adındaki bu eklenti, ilk oyundan da haritaları içinde bulunduracak.
 
     Bu DLC'nin getirdiği görevlerde oyuncular, sağlam bir stratejiyle Little Sister'i splicer akınlarından korumaya çalışacak. Ayrıca bu DLC'nin getirdiği içeriklerden bazıları ise 6 yeni harita, 3 yeni bölüm, yeni konsept çalışmaları ve videolar, 7 adet achievement ve trophyler oluyor.
 
     PSN ve PC'de 4.99$'dan yayınlanan Protector Trials, Xbox Live'da ise 400 Microsoft puanından satışa çıktı. Dilerseniz Protector Trials DLC'si için yayınlanan videoyu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bioshock 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler