Bioshock 2'ye Japonya Yolu Gözüktü

Rapture şehrine ikinci ziyaretimize az kaldı.
30.11.2009 14:09 Ersin Kılıç

Yılın oyunu dahil bir çok ödül toplayan Bioshock'un ikinci oyunu şu sıralar en çok beklenen oyunların başında geliyor. Bu beklenen oyunu Japonlar'da fazla beklemeden oynayabilecek.
 
Hatırlayacağınız gibi eskiden oyunların Japonya ve batı çıkışları arasında oldukça uzun zaman geçerdi. Fakat son dönemlerde Japon firmaları ve batı firmaları arasındaki anlaşmalar nedeniyle her iki tarafta oyunları fazla beklemeden oynama imkanına kavuşuyor.
 
Bunun son örneğini ise Activision ve Square Enix arasında görmüştük. Square Enix, Activision ile anlaşarak, Call of Duty : Modern Warfare 2'nin Japonya dağıtım haklarını eline almıştı.
 
Yeni bir anlaşma ise Bioshock 2 oyunundan geldi. Take 2, oyunun Japonya dağıtımı için D3 Publisher firması ile anlaştıklarını açıkladı.
 
9 Şubatta batı çıkışı gerçekleşecek olan oyunun Japonya çıkış tarihi ise şimdilik açıklanmadı.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bioshock 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 4 Dk önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 1 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 1 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler