Bioshock: Infinite Pax East'te Gösterilecek

Gök yüzündeki bir şehir olan Columbia gerçekten ilginç bir mekan
09.03.2011 13:31 Alkan Adakaner


     2K Games, Irrational Games'in gelecek yıl piyasaya çıkacak oyunu Bioshock: Infinite'in bu Cuma günü Pax East etkinliğinde gösterileceğini açıkladı. Üstelik bu etkinlikte geliştirici firmanın yetkilileri de konuşma yapacaklar.
 
      Pax East'teki panelde Bioshock: Infinite'in yaratıcı yönetmeni Ken Levine, sanat yönetmeni Nate Wells, baş sanat tasarımcısı Shawn Robertson, kıdemli efekt sanatçısı Stephen Alexander oyunun geçtiği mekan olan Columbia hakkında konuşacaklar.
 
      Columbia'nın görsel tasarımı, etkilendikleri şeyler, kapsamlı yaratılış aşaması ve diğer bir kaç konuda Irrational Games yetkililerini dinleme şansını yakalayacağız. PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan Bioshock: Infinite ilk videosu ile oyuncuların aklını başından almayı başarmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler