Bioshock Yaratacısı Bölüm Tasarımcıları Arıyor

22.04.2010 09:17 Alkan Adakaner


 
     2K Games bünyesinde çalışmalarını devam ettiren Irrational Games, Bioshock ile bu neslin en iyi oyunlarından birisine imza atmıştı. Ken Levine'in başında bulunduğu geliştirici firma yeni oyununda çalışmak üzere eleman arıyor.
 
     Multiplayer tasarımcılar , single player tasarımcılar, bölüm yaratıcıları ve programcıların arandığı yönündeki iş ilanı Twitter aracılığı ile duyuruldu. Bu duyurunun firmanın yeni oyunu ile ilgili ilginç bir yönü de bulunuyor. 

     Bilindiği gibi ilk Bioshock oyununu geliştiren Irrational Games oyunu sadece tek kişilik (single player) olarak tasarlamıştı. Bioshock 2'de çok oyunculu desteği vardı, fakat yapımcı Irrational Games değildi. E3 fuarında görmeyi umduğumuz Irrational Games'in yeni oyununda multiplayer modunun da bulunacağını bu ilana bakarak tahmin edebiliriz.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bioshock 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler