Bioshock için Hayran Yapımı Film Videosu

Bioshock'ın filmi başarılı bir ekibe verilirse sinema dünyası harika bir yapım kazanabilir
30.11.2011 10:58 Alkan Adakaner

      Bioshock'ın senaryosunun çok sayıda oyuncuyu etkilediğini bilmek için araştırma yapmaya gerek yok. İnternet sitelerinde bu oyunun senaryosu ile ilgili sayfalarda tartışma ve hayranlık mesajları görüyoruz. Böylecesine güzel bir senaryoya sahip olan oyunun filmi ile ilgili söylentiler de bitmek bilmiyor.
 
     Serinin hayranları da bir filmi beklemek yerine kendileri harekete geçip hayal güçlerini kullanarak bir film videosu hazırlamışlar. Bu videonun oldukça başarılı bir şekilde hazırlandığını söyleyebiliriz.
 
      Yine bir deniz kıyısında elinde Big Daddy oyuncağı ile duran bir karakter görüyoruz. Bu oyuncak fazlasıyla ünlü oldu. İşte hayran yapımı filmin videosu:
 

[DHVIDEO=3629]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 4 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler