Bioshock'un Film Projesi Dirilecek mi?

19.04.2014 23:53 Ömür Gencer


     Geçtiğimiz sene Bioshock filminin iptal edildiği duyurulmuştu fakat Sony Pictures'ın geçen ay aldığı alan isimleri bu konuyu tekrar diriltti.
 
     Sony'nin aldığı, bioshock-movie.com, bioshock-movie.net, ve bio-shock.net alan adları, hiçbir resmi açıklama gelmese  de yeni bir Bioshock filminin geliştirildiği ihtimalini doğuruyor.
 
     Bildiğiniz üzere ilk defa 2008'de ortaya atılan Bioshock filminin yönetmeni Karayip Korsanları'ndan tanıyacağımız Gore Verbinski'ydi fakat film, bütçe ve yaş sınırlandırılmasından dolayı iptal etmişti. Daha sonra 28 Hafta Sonra adlı filminin yönetmeni Juan Carlos Fresnadillo ile anlaşılmıştı ama yine aynı nedenlerden dolayı film iptal edilmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 14 Dk önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler