Bioshock'un Rapture Şehri Gerçek Oluyor !

İşte çakma Rapture'dan hayali bir tasarım.
23.08.2011 13:02 Talha Aynacı

 
     Almanya doğumlu Amerikalı ünlü girişimci (gelin şuna para babası diyelim) Peter Thiel, Bioshock'un özgür Rapture şehrini gerçeğe dönüştürecek bir projenin düğmesine bastı.
 
     PayPal'ın kurucularından olan ve bir süre burada CEO olarak görev alan, Facebook'un en önemli yatırımcısı olarak (para babası !) da gündeme gelen Peter Thiel geçtiğimiz günlerde, özgürlükçüleri bir arada bulunduğu, hükümet kuralları ve ekonomiyi çürüten parazitlerlerin ulaşamayacağı; denizin dibinde değil ama deniz üstünde yüzen bir şehir projesi için 1.25 milyon dolarlık yatırımda bulundu. Bilindiği gibi Rapture şehrinin kurucusu Andrew Ryan'ın da ideolojisi, özgürlükçü düşünceye sahip insanların bir araya geldiği ve herhangi bir devlet baskısında uzak bir ütopya kurmaktı. Böylelikle yalnızca insanlık kazanacaktı ama hikayenin sonunu biliyorsunuz.
 
     Peter Thiel'in hayalini kurduğu bu proje uluslararası sularda yüzen bir ada şeklinde olacak. Peki aranızda bu şehire taşınmak isteyen var mı ?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bioshock 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler