Bioshock'un Yapımcılarından Yeni Oyun Bu Akşam !

12.08.2010 15:56 Talha Aynacı

 
     Sahip olduğu atmosfer, hikaye ve kurgusuyla artık yaşlandırmaya başladığımız yeni nesilin ve oyun endüstrisinin unutulmaz FPS oyunlarından birisi olarak kendine yer edinen Bioshock macerasının ardından yapımcı ekip  ( 2K Boston - Şimdiki adıyla Irrational Games) devam oyununu 2K Marin'e devretmiş ve yeni yapımlarının Bioshock'tan daha çok ses getirecek bir atmosfere sahip olacağını söyleyerek hepimizin içindeki heyecan ateşini yakmıştı.
 
     Ve nihayet, daha önce Project Icarus olarak duyurulan Irrational Games'in yeni oyunu merakla beklenen tanıtım videosuyla bu akşam gün yüzüne çıkacak.  Oyunun resmi sitesi karalara bürünürken, ortasında ufak gri bir nokta beliriyor ve Amerika'nın doğu saat çizelgesine göre öğleden sonra 1:45'te duyurulacağı işaret ediliyor.
 
     Daha önce System Shock ve Bioshock oyunlarına imza atmış olanh stüdyo kurucusu Ken Levine, şu ana kadar tanıtım videosuna ambargo koymalarının iyi bir sebepleri olduğunu açıklamıştı.
 
Aranızda heyecanlanmayan var mı ?
 
 Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bioshock 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler