Bioware'ın Projesine Kısa ve Etkileyici Bir Video

VGA'dan önce ortaya çıkan görsel.
02.04.2012 15:35 Ersin Kılıç


     Bugün ortaya çıkan bir video açık söylemek gerekirse kafalarımızın karışmasına neden oldu. Bioware firması VGA töreninden önce bir ekran görüntüsü yayınlamış ve yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtmişlerdi. VGA 2011 tanıtımlarında ise bambaşka bir video ile karşılaşmıştık. Nitekim törende de C&C: Generals 2 duyurusu gelmişti.
 
     İşte burada işin ilginç yönüne geliyoruz. Çünkü VGA töreninde Bioware'ın yeni projesinin Generals 2 olduğu duyurulmasına rağmen, daha önce gösterilen resim ile alakalı birşey görememiştik. İşte bugün de bu resmin alındığı video ortaya çıktı. 
 
     Açıkçası bu video generals 2'ye mi ait tam olarak açıklanmamış. Videonun atmosferi ve yapısına baktığımızda pekte alakalı olmadığını görüyoruz. Videonun Wazone adı ile lanse edilmesi de kafamızı daha da karıştırıyor. Konu ile ilgili yapılacak olan açıklamaları merakla bekliyoruz. Çünkü video gerçekten de etkileyici gözüküyor.

[DHVIDEO=4426]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Command & Conquer Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler