Biped 8 Nisan'da PS4'e Geliyor

05.04.2020 10:20 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı META Publishing ve geliştirici NExT Studios, Biped PlayStation 4 versiyonunun 8 Nisan'da çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun ilk olarak 27 Mart 2020'de PC için çıkmıştı. 8 Nisan'da PlayStation 4'ten sonra 2020'nin ikinci çeyreğinde de Switch'e gelecek.

Biped, oyuncuların anbean işbirliğine dayalı kafa kurcalayan zor bulmacalara sahip bir co-op bulmaca platform oyunu. Oyuncular Aku ve Sila adlı iki ayaklı robotu kontrol ederek bulmacaları beraber çözmeye çalışacak. Tek olarak da oynanabilecek oyun; benzersiz kontrol şeması ve karmaşık bulmacaları ile her yaştaki oyuncular için harika bir couch co-op deneyimi sunuyor.

Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Biped Platformlar: PC PS4 Geliştirici: NExT Studios Dağıtıcısı: META Publishing Tür: bulmaca macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler