Bulmaca Macera Oyunu Biped'ın PC İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

10.03.2020 19:28 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını META Publishing'in yaptığı, geliştiriciliğini ise NExT Studios'un yaptığı bulmaca macera oyunu Biped'ın çıkış tarihi duyuruldu. Duyuruya göre oyun 27 Mart'ta Steam ve GOG üzerinden PC için yayınlanacak. 
 
2020'nin ikinci çeyreğinde ise oyunun PlayStation 4 ve Nintendo Switch için çıkacağı açıklandı. Oyun için yayınlanan son videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.  
 
İsimleri Aku ve Sila olan iki ayaklı bu küçük robotlar, yan yana yürüyecekler ve beraber eğlenceli bir yolculuğa çıkacaklar.
 
Biped beyninizi zorlayacak bir bulmaca macera oyunudur. Sizleri anlık olarak arkadaşınızla birbirinize bağlayacak ve birbirinizle iş birliği içerisinde olmanız gerekecek. Biped tek kişi ile oynanabilir olsa da, kendine has kontrol şeması ve karmaşık bulmacaları ile her yaşa hitap eden bir co-op deneyim sunuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Biped Platformlar: PC PS4 Geliştirici: NExT Studios Dağıtıcısı: META Publishing Tür: bulmaca macera Çıkış Tarihi: 27 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler