Bir Dedikodu'da Killzone 3'e Geldi

17.03.2010 12:56 Ersin Kılıç


 
     Dün ortaya çıkan Gears of War 3'ün çıkış tarihi Nisan ayı olacak dedikodusundan sonra bir başka dedikodu daha yayıldı. Bu seferki söylem ise Killzone 3 için oldu.
 
     Gears of War 3'ün çıkış tarihi ile ilgili yayılan bu dedikodulara Epic Games'ten Mark Rein cevap vermiş ve bu durumu yalanlamıştı. Nisan 2011 tarihi için çıkan yeni dedikodu ise Killzone 3'e geldi. 1UP sitesinin raporuna göre üçüncü oyun için çalışmalarına başlayan Guerilla Games, Killzone 3'ü 2011 Nisan ayında piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
 
     Daha önce de yayılan bir dedikoduda Killzone 3'ün bir kaç ay içinde duyurulacağına dair haberler gelmişti. Bu haberler gibi yeni dedikoduya da herhangi bir onaylanma veya açıklama gelmedi.
 
     İlerleyen saatlerde Guerilla'dan "Şaka yapıyorsunuz, değil mi?" gibi bir açıklama gelirse, pek şaşırdığımızı söyleyemeyeceğiz.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: SCEE Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 1 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 4 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler