Bir Modcu P.T.'nin Sonundaki Sokağı Gezilebilir Hale Getirdi

21.12.2019 16:59 Özgür Eroğlu

 
Kojima ve Konami ortaklığında geliştirilen Sİlent Hills'in bildiğiniz gibi oynanabilir bir demosu yayınlanmıştı ve sadece demoyla oyuncuları etkilemeyi başarmıştı. Demonun çıkışının üzerinden oldukça uzun bir süre geçmiş olsa bile hala yeni detaylar ortaya çıkıyor.
 
Oyunun sonunda bildiğiniz gibi, kısır döngüye girmiş olan evden kurtuluyorduk ve sokakta yürüyen Norman Reedus'u görüyorduk. Geçen haftalarda öğrendiğimiz üzere, Norman Reedus evin içinde döngüde kalan karaktermiş. 
 
Oyunun sonunda yürüdüğümüz sokağa dair neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz. Ancak bir modcu, oyunu biraz kurcalayarak o sokağı keşfedebileceğimiz bir versiyona çevirmiş. Şaşırtıcı olan ise dışarısının beklenenden daha fazla modellenmiş olması. Dışarısı da en az ev kadar korkutucu bir atmosfere sahip. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hills Platformlar: PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler