Bir Oyuncu Sekiro'nun Son Boss'unu Silah Kullanmadan Yendi

03.01.2020 19:05 Özgür Eroğlu

 
From Software'in bu yıl PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürdüğü ve 2019 yılının en iyi oyunu seçilen Sekiro Shadows Die Twice'ın son boss'unu bir oyuncu, silah kullanmadan yendi.
 
Zorluğu ile öne çıkan oyunlar her piyasaya sürüldüğünde bu tarz videolar çıkıyor. Hatta geçtiğimiz günlerde de bir oyuncu Dark Souls'un boss'larını, tost makinesi ile oynayarak geçmişti. Bu seferki oyuncu da oyunun son boss'unu silah kullanmadan geçiyor.
 
Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Aslında gayet eğlenceli bir video ve insan gerçekten şaşırıyor. Son boss cidden zorlayıcı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sekiro: Shadows Die Twice Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler