Bir Oyuncunun Çaresiz Feryatları...

10.01.2011 18:11 Ersin Kılıç


     Korku oyunları her ne kadar eski havalarında olmasa da oyun sektörünün en sevilen türlerinin başında geliyor. Tabi nadir de olsa oldukça iyi kurgulanan korku oyunları ile de karşılaşıyoruz. İşte Amnesia Dark Descent'te onlardan bir tanesi.
 
     Sizi bilmem ama korku oyunu oynarken çok sürpriz veya gerilim dolu sahnelerde kendimi tutamadığım anları hatırlıyorum. Her ne kadar videodaki kadar tepki vermesemde insanın kendisini tutmasının zor olduğu anlar yaşanabiliyor. Örneğin Fatal Frame 2'yi evde tek başıma ve gece yarısı oynarken hamaktan düşmem, bu konuda en unutamadığım anılarımdan birisidir. Tabi bu anıma sebebiyet veren Fatal Frame 2'yi ve oyundaki örümcek gibi ters giden hayaleti de unutmayacağım :)
 
     Konumuza dönecek olur isek, bugün Destructoid sitesinde oldukça ilginç ve eğlenceli bir video ile karşılaştım. Gerçek mi yoksa bir kurmacadan mı ibaret bilmem ama bu videoda oldukça eğlendiğimi söylemeliyim. Videoda Amnesia Dark Descent oynayan bir oyuncuyu ve Chat durumunda olduğu arkadaşları ile muhabbetini görüyoruz. Oyunu oynayan kişi ise oldukça heyecanlı ve tabir-i caiz ise "tırsa tırsa" oynuyor. Çoğu sahnede de kendisini tutamıyor zaten.
 
     Bu ilginç videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Kurguysa da çok eğlenceli kurgulandığı açık :)
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amnesia: The Dark Descent Platformlar: PC Geliştirici: Frictional Games Dağıtıcısı: Frictional Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler