Bir Oyunu 8700 Saat Oynar mıydınız?

09.12.2011 12:54 Ersin Kılıç


     Oyunlar üzerinde geçirdiğimiz zamanı toplasak eminim oldukça uzun bir süre ile karşılaşırız. Peki tek bir oyun üzerinde geçirdiğiniz saat ne kadardır? şahsen ben Final Fantasy 8-9 ve 10'da ortalama 150 saati yakaladığımı ve Fallout 3'te de 86 saat oynadığımı hatırlıyorum. Muhakkak Skyrim ve Oblivion gibi oyunlarda da bu saate yaklaşan veya geçen oyuncular mevcuttur. Peki bir oyunu neredeyse bir yıl boyunca aralıksız oynar mıydınız?
 
     İşte bir oyuncu White Knight Chronicles 2'yi tam 8701 saat oynamış. Bu saati güne hesabına döktüğümüzde ise aralıksız 362.5 gün ile karşılaşıyoruz. Yani bu saate ulaşmak için neredeyse bir yıl boyunca uykusuz bu oyunu oynamanız gerekiyor. Doğal olarak oyuncu da oyundaki tüm karakterleri maksimum seviyeye çıkardığı gibi oyunda da en yüksek rütbeye ulaşmış.
 
     Oyunun Japonya'da 8 temmuz 2010'da çıktığını da hesap edersek oyun severin neredeyse o andan itibaren tüm zamanını bu oyuna harcadığını varsayabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
White Knight Chronicles 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler