White Knight Chronicles 2'nin Avrupa Çıkış Tarihi

White Knight Chronicles serisi yalnızca PSP ve PS3 platformları için yapılıyor.
22.04.2011 18:36 Levent Polater

 
    Level -5'in sadece Japonya çıkışını yapan ve geçtiğimiz günlerde Batı'ya da duyurulan RPG'si White Knight Chronicles 2'nin sonunda çıkış tarihi duyuruldu.
 
    Devam yapımının Avrupa'ya 20 Mayıs'ta çıkacağı açıklanırken, oyunun Kuzey Amerika çıkışını yapması 2 Ağustos'u bulacak.
 
     White Knight Chronicles 2, ilk oyundaki hikayeyi kaldığı yerden devam ettiriyor. 30 saat civarında oynanış süresi vaat eden oyunda "dinamik" savaş sistemi kullanılıyor. Bu sistem sayesinde kendi saldırılarınızı yaratıp özelleştirebilirken farklı strateji ve komboları da birleştirme olanağına sahipsiniz.

    Online seçeneği sayesinde 6 kişiye kadar co-op destek sunan oyun, ilkinin şanına yakışır bir yapım olarak seriyi layık olduğu yerde tutuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
White Knight Chronicles 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler