Bir Sonraki Assassin's Creed Kıyameti Konu Alacak

Assassin's Creed, son dönemin en büyük çıkış yakalayan serilerinden.
03.10.2011 18:31 Samet Konuksal


     Assassin's Creed serisinin hayranları büyük bir heyecanla Revelations'u beklerken, serinin yapımcısı Ubisoft Montreal, bir sonraki oyun için planlar hazırlamaya devam ediyor. Ubisoft Montrael'den Alexandre Amacio, bir sonraki Assassin's Creed'in maya takviminin bittiği, kıyameti temsil eden tarih Aralık 2012'de geçeceğini açıkladı.
 
     Alexandre Amacio, "Yeni Assassin's Creed'in zaman çizelgesinde, dünyanın sonu olarak gösterilen Aralık 2012'yi konu alacağız." açıklamasını yaptı. Amacio, "Güzel bir hikaye potansiyeline sahip. Bizleri de ilgilendirdiğinden dolayı, daha çekici geliyor. Böyle bir şeyi yapmalıydık." şeklinde devam etti.
 
     Konu hakkında Amacio, "Assassin's Creed birer döngüden ibaret. Ezio'nun döngüsünü, Altair'in döngüsünü gördük. Bu iki hikayeyi Revelations'da bir araya getireceğiz. Bir sonraki oyunda ise Desmond'ın kendi hikayesi bizlere eşlik edecek." açıklamasını yaptı.
 
     Son olarak Amacio, "Zaten seriyi oluştururken böyle bir planla başlamıştık. Tabiki Revelations'dan sonraki oyun için vaktimiz çok. Bazı değişiklikler olabilir planda fakat, genel olarak bu şekilde olacak." eklemesini yaptı.
 
     2012'nin Asssassin's Creed'i gerçekten ilginç olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 71 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 7 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 7 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 8 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler