Bir Sonraki Wii'de Büyük İhtimalle 3D Olmayacak

Evdeki TV'lerden gözlüksüz şekilde iki farklı görüntü algılamak şu an için zor
30.03.2011 23:55 Gökhan Yılmaz

 
     Gözlüksüz 3D özelliği ile başarılı bir şekilde ilerleyen Nintendo 3DS'in ardından bir sonraki Wii'nin 3D özelliğinin olup olmayacağı sorulduğunda gelen cevap olumsuz oldu. Nintendo Amerika'nın başkanı Reggie Fils-Aime yüksek ihtimalle böyle bir şeyin olmayacağını belirtiyor.
 
     Fils-Aime, 3DS'in gözlüksüz 3D teknolojisinin firma için çok önemli olduğunu belirtti. Fakat 3D'den öğrendikler tecrübelerden sonra ev konsolu piyasasındaki bir sonraki büyük olayın 3D olmayacağını söyledi.
 
     Fils-Aime ve geri kalan Nintendo çalışanları Sony'nin gözlük gerektiren 3D özelliğinden (PS3 ve Bravia TV'ler) etkilenmemişler. Bir sonraki Wii'de 3D özelliğini göremeyecek olabiliriz, özellikle de evdeki TV'lerde gözlüksüz 3D teknolojisi geliştirilmezse.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Piyasadan Kaldırılan Concord'un Maliyeti 400 Milyon Dolarmış! 21 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii, Konsollar ve PC için Duyuruldu 21 Eylül Naruto: Ultimate Ninja Storm 25 Eylül'de iOS ve Android'e Geliyor 21 Eylül CROSSBOW: Bloodnight 27 Eylül'de Konsollara Geliyor 21 Eylül RPG To the Moon 8 Ekim'de PS5 ve Xbox Series için Çıkıyor 21 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler