Bird Box Filminin Devamı Şu anda Geliştirme Aşamasında

11.07.2020 12:27 Özgür Eroğlu

 
Netflix özel yapımı olan bilim kurgu korku türündeki Bird Box'ın ilk filmi 2018 yılında yayınlanmıştı. Son açıklamayla ise ikinci filmin de geliştirilmekte olduğunu öğrendik.
 
Bird Box, Josh Malerman'ın aynı adlı kitabından uyarlanan bir film. Yazar Josh Malerman ise geçtiğimiz gün "Netflix şu anda ikinci filmi geliştiriyor, ancak daha fazla konuşamam. Bütün bu gizlilik bazen saçma geliyor." dedi.
 
Filmin devamı ile ilgili başka hiçbir detay ne yazık ki yok. Ancak Bird Box'ın devam kitabı Malorie'den uyarlanacağını sanırım söyleyebiliriz. Devam kitabı ise 21 Temmuz 2020'de yayınlanacak.
 
İlk filmin yönetmenliğini Susanne Bier üstleniyordu. Oyuncu kadrosunda ise Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich ve Sarah Paulson gibi isimler yer alıyordu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 7 Dk önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 38 Dk önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 2 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 3 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler