Birden Fazla Lab Zero Games Çalışanı İstifa Etti

25.08.2020 12:49 Gazali Çetinkaya

 
Indivisible ve Skullgirls geliştiricisi Lab Zero Games'ten birden fazla çalışan ayrıldı.

Sebebi ise stüdyo patronu Mike Zaimont'un çalışanlarına sergilediği kötü davranışlar.

Haziran ayının sonunda iki çalışan Mike Zaimont'un küçük düşürücü ve müstehcen yorumlar yapmasından rahatsızlığını dile getirmişti. Lab Zero Games bu konu hakkında resmi bir açıklama yayınlayacaklarını söyledi fakat bu açıklama hiçbir zaman gelmedi.

Bunun üzerine baş animatör ve sanat yönetmeni Mariel Cartwright, animatör Jonathan Kim ve sanatçı Brian "EU03" Jun stüdyodan istifa ettiklerini duyurdu.
 
Mariel Cartwright, Mike Zaimont'un ırkçı şakaları, uygunsuz mesajları ve diğer bazı olayların ardından ekip olarak seslerini yükseltmeye başladıklarını belirtti ve böylece ekipteki pek çok kişinin Mike Zaimont'un çalışanlarına karşı beslediği kin, hakaretler, tehditler, yalanlar ve tacizler gün yüzüne çıktı.
 
Jonathan Kim tarafından belirtilene göre Lab Zero Games'in hedefi her zaman çalışanların şirkete ortak olduğu ve herkesin eşit haklara sahip olduğu bir model oluşturmaktı fakat bu hedefe de ulaşılamadı. Mike Zaimont stüdyonun %100 sahibi ve yönetim kurulu üyelerini kaldırarak tek kontrolü kendi üzerine almış.

Lab Zero Game ve Mike Zaimont henüz konu hakkında bir açıklama yapmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Indivisible Platformlar: PC Geliştirici: Lab Zero Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler