Birinci Şahıs Aksiyon Fantezi Oyunu Darkborn (Project Wight) için 15 Dakikalık Oynanış Videosu

02.04.2019 19:55 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici stüdyo The Outsiders, daha önce Project Wight adıyla bilinen ve oyuncuların bir yaratığın rolünü üstleneceği birinci şahıs aksiyon fantezi oyununun resmi isminin "Darkborn" olarak belirlendiğini duyurdu. Darkborn PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Darkborn'da oyuncular, The Pale Enemy olarak bilinen bir grup Viking benzeri saldırgan tarafından avlanan masum bir yaratığın rolünü üstlenecekler. Bu avcılar, Darkborn yaratıklarına işkence yapmaktadırlar, onları öldürmektedirler ve cesetleriyle de kan ritüelleri gerçekleştirmektedirler. Oyun boyunca, Darkborn'un birçok nesli olarak oynayacaksınız ve The Pale Enemy'nin güdülerini öğrenerek türünüze zarar verenlerden intikam almaya çalışacaksınız.

Game Informer ve IGN oyun ile ilgili ilk izlenimlerini yazıya döktü ve 15 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu yayınladı.

IGN tarafından paylaşılan oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darkborn Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: The Outsiders Dağıtıcısı: The Outsiders Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler