Darkborn'un Yapım Süreci Durduruldu

30.04.2020 16:15 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici The Outsiders, Darkborn'un geliştirme sürecini durdurma kararı aldıklarını ve başka bir proje üzerinde çalışmaya başladıklarını duyurdu.
 
Oyuncuların bir yaratığın rolünü üstlendiği birinci şahıs aksiyon fantezi oyunu ilk başta Archenemy, daha sonra Project Wight adıyla biliniyordu ve geçtiğimiz Nisan ayında oyunun isminin Darkborn olacağı açıklanmış ve yeni oynanış videosu yayınlanmıştı.
 
Oyun tamamen iptal edilmiş değil. Geliştirici ekip ileride belki bir gün geri dönebileceklerini söylüyor. Fakat şu anda "yeni ve harika bir şey" üzerinde çalışıyorlar ve "çok çok yakında" duyurulması planlanıyor.

Darkborn'un geçtiğimiz Nisan ayında yayınlanan 15 dakikalık oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darkborn Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: The Outsiders Dağıtıcısı: The Outsiders Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler