Birinci Şahıs Bulmaca Oyunu Eternal Threads, 20 Mayıs'ta Geliyor

17.04.2022 11:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Secret Mode ve geliştirici Cosmonaut Studios, hikaye odaklı birinci şahıs bulmaca oyunu Eternal Threads'in 19 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Bir Switch versiyonu da planlanıyor.
 
Eternal Threads tek oyunculu hikaye odaklı birinci şahıs bulmaca oyunu ve zamanı manipüle etme, seçimler ve sonuçları ile ilgili.

Mayıs 2015'te İngiltere'nin kuzeyinde bir evde çıkan yangında altı kişi hayatını kaybetmiştir. Zaman akışında meydana gelen bozulmaları düzeltmekle görevli bir karakterin rolünü üstlendiğiniz oyunda amacınız yangını ve beraberindeki ölümleri engellemek.

Direkt olarak yangın sırasında olaya müdahale etmeniz yasak. O yüzden olaydan yedi gün öncesine gönderiliyorsunuz. Yedi gün boyunca evde yaşayanların küçük, büyük her türlü seçimini manipüle ederek zamanın akışını değiştirip o kötü olayın yaşanmasının önüne geçmeye çalışacaksınız. Kurtarmak için birden fazla yol var.

İngiltere, Liverpool merkezli ekip Cosmonaut Studios, eski Magenta Software üyeleri tarafından kuruldu. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1046790/Eternal_Threads/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Eternall Threads Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler