Birinci Şahıs Bulmaca Platform Oyunu Metamorphosis PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

27.02.2019 17:03 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Ovid Works, Franz Kafka'nın uzun öyküsü Dönüşüm'den esinlenilen birinci şahıs bulmaca platform oyunu Metamorphosis'i PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için duyurdu. Bu sonbaharda çıkış yapacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Bir sabah uyandığınızda kendinizi böceğe dönüşmüş olarak bulursunuz. Arkadaşınız Joseph bilinmeyen sebeplerden dolayı tutuklanmıştır ve sizi bu şekilde tanıması mümkün değildir.

Arkadaşınız Joseph'i kurtarmak ve aradığınız cevapları bulmak için garip, tanıdık olmayan bir dünyada tehlikeli bir yolculuğa çıkmanız gerekiyor. Bir zamanlar sıradan görünen yapılar şimdi sizin için zıplayarak, tırmanarak ve plan yaparak engelleri aşmanız gereken bir rota haline gelmiş durumda.

Metamorphosis (Dönüşüm) sürrealist doğa manzaraları ile sıra dışı bir maceradır. Gerçekleri çözmek ve bir zamanlar sahip olduğunuz hayata geri dönmek için fikirlerinizi kullanın.
 
- Böcek olarak birinci şahıs perspektifi dünyayı yepyeni bir ışık altında görmenizi sağlar.
- İpuçlarını araştırmanız, farklı yollara başvurmanız ve engellerin üstesinden gelmeniz gereken zorlu çevre bulmacaları.
- Minik bedeninizden ve yapışkan uzuvlarınızdan tam anlamıyla faydalanmanızı sağlayan eşsiz hareket mekaniği içeren ödüllendirici keşif sistemi.
- Franz Kafka'nın hayal gücünden esinlenen, oyuncuları etkileyebilecek sürrealist bir hikaye.
- Hem böcekler hem de insanlardan oluşan eksantrik, renkli karakterler.
- Oyundaki ortamlara fantastik bir katman ekleyen el ile boyanmış bir dünya. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metamorphosis Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ovid Works Dağıtıcısı: Ovid Works Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler