Birinci Şahıs Nişancı Oyunu Fashion Police Squad Konsollara Geliyor

22.01.2023 13:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı No More Robots ve geliştirici Mopeful Games, moda temalı retro birinci şahıs nişancı oyunu Fashion Police Squad'ın 2 Şubat'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için piyasaya sürüleceğini duyurdu. Fashion Police Squad, ilk olarak PC için 15 Ağustos 2022'de Steam ve Epic Games Store üzerinden piyasaya sürüldü.
 
Moda temalı nişancı oyunu 
 
 
 
Fashion Police Squad adlı oyun adında da anlaşılacağı gibi moda temalı bir polisiye oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde modayı takip eden bir şehir bulunuyor ve bu şehirde herkes moda düşkünü. Ancak ortada bir sorun bulunuyor: Bu şehir şu anda saldırı altında.
 
Oyun içerisinde saldırı altında olan bu şehri kurtarmak bizim temel amacımız. Modanın ayaklar altına alınmaya çalışıldığı bu yerde geniş paça pantolonlar, dar takım elbiseli düşmanlar, çorapla giyilmiş sandaletler ve daha fazlası yer alıyor. Bizim de amacımız bu moda düşmanlarına karşı gelmek ve gerçek modanın ne olduğunu bunlara göstermek. 
 
Oyunda retro tarzı bir grafik stili benimsenmiş durumda. Hem eskiye gitmek hem de nostalji bir nişancı aksiyon oyunu deneyimlemek isteyenler bu yapıma bir göz atabilir. 
 
Fashion Police Squad konsol çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fashion Police Squad Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler