Bizarre, "Blur, Büyük Bir Serinin Başlangıcı"

19.07.2010 14:58 Samet Konuksal


 
      Bizarre Creations'dan Nick Davies, Gamerzine'a konuştu. Röportajda Nick Davies, Blur'un şirketleri için büyük bir şans olduğunu dile getirdi.
 
      Geçtiğimiz Mayıs ayında çıkışını yapan ve NPD sonuçlarına göre satışlarının pek de iyi gitmediğini gördüğümüz Blur için, röportajda rakamlar sorulduğunda Davies, "Dürüst olmak gerekirse, Blur'un çıktığı zamanın şanssız bir vakit olduğunu düşünüyorum." dedi. Tabiki bu sözü ModNation Racers ve Split/Second ile aynı dönemde çıktığı için söylediğini hatırlatalım.
 
      Ardından Davies, şu sözlerle devam etti; "Ancak, oranlar şuan için yüksek ve Blur son derecede popüler bir oyun. Bence, Blur'un multiplayer modu, uzun bir süre aktifliğini koruyacak ve oyuncular istedikleri zaman oyuna geri dönebilecek, bazı oyunlar gibi ikinci el raflarına sürüklenmeyecek."
 
      Ayrıca Davies, röportaj sırasında şirketin Blur'un ikinci oyununu planladığını da söyledi. "Blur, büyük bir serinin başlangıcı olacak olan bir oyun. Evet, ortada bir plan var. Fakat ben Blur'un yapımcı takımında çalışmıyorum. Dolayısıyla onların yerine konuşamam. Ancak bir gerçek var ki, şirketimiz Blur'u bir numaralı yarış serisi haline getirmeye çalışacak. Söyleyebileceklerim bu kadar."
 
      Daha çok arcade türüne kayan oyun stiliyle eğlenceli bir hâl almayı başaran Blur, geçtiğimiz Mayıs ayında PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkmıştı. Hatırlatma yapmak gerekirse, ikinci oyun için uzun bir süre bekleyebiliriz. Çünkü Bizarre, şuan için yeni James Bond oyununun üzerinde çalıştığını açıklamıştı.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blur Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Bizarre Creations Dağıtıcısı: Activision Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler