Bizarre Creations Kapanıyor mu?

16.11.2010 20:38 Samet Konuksal


 
 
     Son olarak James Bond: Blood Stone ve Blur ile karşımıza çıkan, daha önceden ise Project Gotham Racing ve Geometry Wars gibi oyunlarla oyun endüstrisine önemli projeler kazandıran Bizarre Creations hakkında yeni bir söylenti ortaya çıktı.
 
     VG247 sitesinin "sağlam kaynaklar"ından aldığı bir duyuma göre, 200 civarında çalışanını kaybeden Bizarre Creations, kapılarını kapatma hazırlıkları yapıyor. VG247'nin haberinde yapılan açıklamaya göre bu söylentiyi, İngiltere'deki yapımcı şirketlerinden aldığı kaynaklar doğrulamış durumda. 
 
     VG247'nin haricinde aynı doğrultuda haber yayınlayan GiantBomb sitesinin kaynakları ise, "90 günlük karar aşamasının ardından Bizarre Creations kapanma kararı aldı." cümlesini kullanmışlar.
 
     Her ne kadar bunlar söylenti de olsa, umarız doğru bir söylenti değildir. Zirâ Bizarre Creations, Blur ile büyük bir serinin temelini attıklarını, yeni projelerinin bulunduğunu açıklamıştı.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blur Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bizarre Creations Dağıtıcısı: Activision Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 16 Dk önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler