Black Ops II'nin Tanıtım Posteri Sızdı+Yeni Görsel

01.05.2012 01:32 Tunahan Başol


     Her gün olduğu gibi bugün de Black Ops II için yeni bir görsel yayınlandı ve dün yayınlanan görsel netleşti fakat bundan daha önemlisi eğer doğruysa Black Ops II'nin tanıtım posterleri internete sızdı. 
 
     Bir Tweetpic kullanıcısı KingJamesBallin'in paylaştığı ve aşağıda görebileceğiniz görsel, yayılan söylentilere göre resmi Black Ops II tanıtım posteri. Yine internete sızan ön sipariş kartlarında kullanılan aynı "Black Ops II" yazısını bu posterde görmek gerçek olabileceği ihtimalini artırıyor. İşte o görsel:
 
 
 
     Görselde dikkatleri üzerine çeken bir kaç noktayı sizlerle paylaşmak istiyorum:
- Posterde görülen askerin elinde bulunan eldivenler şu an Amerika'nın askerlerinde bulunan eldivenler ile aynı tarzda. Yani bu detay oyunun, ilk oyunun aksine günümüz yıllarında geçebileceği ihtimalini artırıyor.
- Yine posterdeki askerin kolunda görebileceğiniz sert görünümlü zırh, askerlikte her gün kullanılan bir teçhizat değil yani bu da oyunun gelecek yıllarda geçiyor olma ihtimalini artırıyor. (Tabii bizim oynadığımız karakterler genelde özel askerler oluyor fakat bu da küçük bir detay)
 - Posterde görülen askerin elindeki tabanca hala tanınabilmiş değil. Bütün detaylar (iki gün önce yayınlanan .gif formatındaki görsel de dahil) oyunun gelecekte geçeceğini işaret ediyor.
 
     Ayrıca dün yayınlanan ve bomba atara, rokete, tüfeğe benzetilen karıncalı görüntü netleştirildi. Aşağıda görebileceğiniz bu görsele göre, görüntünün bir tüfeğe ait olduğu kesin.
 
 
     Bugün yayınlanan görsele gelirsek, çok farklı bir görsel ile karşı karşıyayız. Diğer görüntülerde olduğunun tam aksine bu sefer bir araç, silah veya sembol yok. Bu sefer bir insanın sol kolu görülüyor ve elinin detayları dikkat ederseniz karakterin yaşlı olduğu düşüncesine kapılmamak elde değil. Ayrıca duvarda, her ne kadar net olmasa da madalya olduğunu düşündüğümüz eşyalar var. Bu da bizlere Mason'ı çağrıştırdı. Peki ya size?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Dk önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler