Black Ops Ön Alımları Modern Warfare 2'yi Geçiyor

08.10.2010 19:13 Levent Polater

 

blackops

 

 
    Satış rekorlarını alt üst eden Modern Warfare 2'nin rekorunu sıradaki Call of Duty oyunu Black Ops kırabilir mi? Evet, son zamanlarda bizi bu düşünceye iten belli başlı bazı nedenler vardı ki bunlara en somut örneklerden biri de GameStop'dan geldi.
 
    Dünyanın önde satış temsilcilerinden Gamestop, ön alımlarda Black Ops'un Modern Warfare 2'yi şu anda geçtiğini duyurdu. Şu anda yapımın rezerv etme alanında bir rekora imza attığı vurgulandı. Oyunun tatil sezonunda 12 milyona ulaşacağı daha önce tahmin edilmişti. Artık bu teori bu duyuru ile daha da kuvvetlenmişe benziyor.

    Her yeni çıkan Call of Duty, bir öncekini satış bazında geçiyordu. Eğer Black Ops'da bunu başarırsa değmeyin Activision'ın keyfine... Bilmeyenlere hatırlatalım, Call of Duty: Black Ops, 9 Kasım'da PC, PS3, Wii ve Xbox 360 için çıkışını yapmaya hazırlanıyor.  
 
 
IGN

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 1 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 1 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 2 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 3 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler