Black Ops Wii'ye Güncelleme Mi Gelecek?

19.11.2010 11:29 Alkan Adakaner


 
     Nintendo Wii'de oyunların güncellemelere pek alışık değiliz. Xbox 360 ve Playstation 3'tekinin aksine Nintendo, konsoluna bu konuda pek önem vermiyor.
 
     Wii'nin en büyük eksikliklerinden birisi de online özelliklerinin çok yetersiz oluşu olarak görülebilir. Yine de bazı firmalar oyunlarının online özelliklerine önem veriyor. Mesela Treyarch gibi.
 
     Treyarch, Call of Duty: Black Ops'un Wii sürümündeki bağlantı problemlerinin yanı sıra bazı hataların düzeltileceğini açıkladı. Oyuncuların bildirdiği bu sorunlar gelecek hafta veya ona yakın bir tarihte düzeltilecekmiş.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 31 Dk önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 1 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 2 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler