Black Ops - Rezurrection'dan İlk Bilgiler Geldi

Yeni zombi haritası Moon'un fantastik göründüğünü belirtmek gerekiyor.
04.08.2011 02:01 Levent Polater


    Merak etmeyin harita paketinin ismini yanlış yazmıyorum. Activision Black Ops'un 4. harita paketi için ilk bilgileri 'Rezurrection' için verdi.
 
     Rezurrection'ın en önemli özelliği önceki harita paketlerine nazaran içinde yalnızca zombi haritaları bulunacak olması. Zombi katliamını sevenler için bu harita paketi tam bir velinimet olacak gibi görünüyor.
 
    Ancak işin kötü tarafı Treyarch, bu pakette yeni haritalar koymaktan ziyade 5 haritanın dördünü Call of Duty: World at War'dan getiriyor. Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa ve Der Riese daha da geliştirilmiş hâlleriyle Rezurrection'daki yerini alacak.
 
    Bu 'remastered' haritaların içinde oyuncuları yeni sürprizlerin de beklediğini belirten Activision paketin yeni zombi haritası Moon'a da spot ışığı tutuyor. Bu harita ile ilgili ilk bilgilerin ileride verileceği belirtilmiş.
 
    Rezurrection harita paketini satın alanlar çok özel 'Moon' temalı Xbox 360 Dashboard temasının ve resmi Zombies soundtrack albümünün sahibi olacak. Her zaman olduğu gibi ilk olarak Xbox 360'a çıkacak olan yeni harita paketi 1200 MS puanına satılacak. Çıkış tarihi olarak 23 Ağustos gösterildi. Diğer platformlar (PC, PS3) için çıkış 1 ay gecikebilir.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 16 Dk önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler