Black Ops'ta Yetişkin Bir Oyuncunun Öfkesi

İşte Mark Bradford.
02.10.2011 22:57 Levent Polater

 
    Call of Duty: Black Ops ile ilgili çok enterasan bir haber ile karşınızdayız. Black Ops'u gece gündüz oynayan 46 yaşındaki Mark Bradford bir online maçta 13 yaşındaki bir oyuncu tarafından defalarca öldürülüyor ve çocuğa oyun sırasında alay konusu oluyor. Bradford ise intikamını oyunda almak yerine çocuğun evini bulmaya koyuluyor.
 
    İşsiz ve üç çocuk babası Bradford, "Bütün gün sadece beni öldürmek için oyun oynadı ve benle alay edip, beni aşağılayıp durdu, hiç susmadı." dedi. Bradford, bu kadar aşağılamadan sonra kendisini kaybettiğini ve çocuğun kendisine yakın olan evini tespit edip 2 eliyle boğazını sıktığını söyledi. Olayları kendi gözüyle gören çocuğun 33 yaşındaki annesi ise şunları söyledi:
  
    "Yetişkin bir adamın, kendini savunamayacak bir çocuğa böyle saldırması acınası bir durum. Eğer bir çocuğa karşı kaybetmeyi kaldıramıyorsanız, oyun oynamamalısınız."

    Alınan bilgilere göre Bradford'un psikolojik sorunları varmış. Çocuğun kendisini sürekli aşağılaması karşısında kendini kaybettiğini ve çocuğun evinin yolunu tuttuğunu söyleyen Bradford, "Oraya gittiğimde ne yapacağımı bilmiyordum" diyerek sağlık durumunun iyi olmadığını kanıtladı.
 
   "Kötü niyetli değildim. Sadece onu tutmuştum. Bu olaydan sonra onu gördüğümde özür diledim. Online oynamaya devam da ettik. Aslında terbiyeli bir çocukmuş" diyen Bradford'un "tutma" şekli annesine göre öldürme niyetliymiş. Annesi ismi açıklanmayan çocuğun boğazının kıpkırmızı olduğunu bildirdi.

    Şimdi Bradford, savunmasız bir çocuğa saldırmaktan ceza alacak ve dava sürecini bekliyor. Yorum sizin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Dk önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 21 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler