Black Ops'tan Bol Zombili Bir Video Daha!

- Şuradan bir kurtulayım, beyninizden haşlama yapacağım.
18.09.2011 00:02 Levent Polater


    Call of Duty: Black Ops'un bol zombili harita paketi Rezurrection'dan yeni bir tanıtım videosu daha geldi. Ancak bu seferki videonun oldukça kanlı olduğunu şimdiden belirtmeliyim.
 
    Call of Duty Zombi labaratuvarları sizin için zombileri test etmeye devam ediyorlar. Bu testler sırasında zombi kıyımları olması gayet doğal. Yine Live-action bir video ile karşımıza çıkan Treyarch, her zaman olduğu gibi çok başarılı bir tanıtım videosu yaratmayı başarmış.
 
   Xbox 360'a geçtiğimiz ay çıkan Rezurrection harita paketinin PC ve PS3 çıkışını yapmasına çok az bir zaman kaldı. 22 Eylül'de bu platformlara da çıkacak Rezurrection için bundan daha iyi bir tanıtım videosu yayınlama zamanlaması olamazdı:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler