Black Ops'un Harita Paketi için Basın Bülteni

İçeriğin ilk görüntüleri de geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.
21.12.2010 17:38 Ersin Kılıç


     Call of Duty: Black Ops'un ilk harita paketi olan "First Strike"ın ilk olarak Xbox 360'a çıkacağını geçtiğimiz günlerde yaptığımız haber ile sizlere bildirmiştik. Bu harita paketinin ilk olarak Xbox 360'a çıkması ile ilgili basın bülteni ise bugün yayınlandı. Bu bültene aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
     "Rekorlar Kıran Oyunun İlk Eklentisi Hakkında Yeni Bilgiler Duyuruldu

     Call of Duty®’nin yeni online saldırısına hazır olun. Call of Duty®: Black Ops First Strike oyun eklentisi 1 Şubat’ta, dünya çapında ilk olarak Xbox LIVE® üzerinden sunulacak. Call of Duty: Black Ops First Strike, Treyarch ve Activision Publishing, Inc.’in başarılı oyununun ilk indirilebilir içerik genişlemesi olacak.
 
      Call of Duty: Black Ops hayranlarını, oyun üzerinde sürekli olarak yapılacak güncellemeler ve heyecan dolu yeni içeriklerle desteklemeye kararlı olduklarını belirten Treyarch Stüdyo Şefi Mark Lamia, “Dört yeni Black Ops çoklu oyuncu haritası ve heyecan verici yeni Zombi haritasını içeren Call of Duty: Black Ops First Strike’ı hayranlarımıza sunmak için sabırsızlanıyoruz “ diye konuştu.

     Call of Duty: Black Ops First Strike, Berlin Wall, Discovery, Stadium ve Kowloon isimlerinde dört yeni çokluoyuncu haritası ve Ascension isminde yeni Zombi haritası içeriyor.

     Xbox LIVE, henüz Call of Duty: Black Ops çoklu oyuncu deneyimini yaşamamış Silver Xbox LIVE üyeleri için 28-30 Ocak tarihleri arasında Çoklu oyuncu Açılış etkinliği düzenleyecek.

     Treyarch tarafından yaratılan ve Activision tarafından yayınlanan Call of Duty: Black Ops dünya çapında ilk beş gün içinde 650 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek eğlence sektöründeki (sinema, kitap ve video oyun) satış rekorlarını alt üst etmişti."
 
                                                                                                           Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler