Black Widow'un Aksiyon Sahneleri Diğer Marvel Filmlerine Göre Daha Farklı Olacak

18.09.2020 12:36 Özgür Eroğlu

 
Disney'in hazırladığı Marvel Sinematik Evreni'nin yeni döneminin ilk filmi olacak olan Black Widow'dan yeni bir ayrıntı paylaşıldı.
 
Total Film ile konuşan filmin yönetmeni Cate Shortland, filmin aksiyon sahnelerinin diğer Marvel yapımlarından daha farklı olacağını söyledi. Black Widow'un süper gücünün olmamasını karakterin bir gücü olarak görmüşler. Tren istasyonunda evine doğru giderken saldırıya uğrayan kadınları düşünmüşler ve karakteri The Silence Of The Lambs'ten Clarice'i gibi yapmaya çalışmışlar.
 
Kısaca daha gerçekçi bir şekilde yaklaşılmış. Özellikle aksiyon sahnelerinde Daredevil'ın dövüş sahnelerine benzer bir şey görebiliriz.
 
Filmin şu anda vizyon tarihi 6 Kasım 2020, ancak ertelenmesi kesin gibi diyebiliriz. Filmin yönetmenliğini Cate Shortland üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour ve William Hurt bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler