Blacklight: Tango Down 2 "Free-to-play" Olacak

15.01.2011 08:21 Alkan Adakaner


     Zombie Studios'un PC, PSN ve Xbox Live servisinden satışa sunduğu FPS oyunu Blacklight: Tango Down bir indirilebilir oyun olarak beğeni toplamıştı. Satış rakamları da iyi olan oyunun devamı geliyor, ama bu defa farklı bir satış politikası izlenecek.
 
     Zombie Studios Ceo'su Mark Long'un açıklamasına göre Blacklight: Tango Down'ın devam oyunu free-to-play sistemiyle yayınlanacak. Yani oyunun tam sürümünü oynama fırsatımız olacak, fakat ücret ödeyip premium kullanıcı olduğumuzda çok daha fazla özelliğe sahip olacağız.
 
     Free-to-play modeline 4 yıl önce bir Koreli yayıncı ile düşünmeye başladıklarını söyleyen Ceo, bu modelin Asya'da popüler olduğunu ve Çin'de patlama yapan free-to-play modelinin Avrupa'da da yayınlaştığını belirtti.
 
     Bildiğiniz gibi Crytek'in Warface adlı oyunu da firmanın Kore'deki ofisinde üretiliyor ve bu oyun da Blacklight'ın devam oyunu gibi free-to-play olacak. Anlaşılan firmalar bu yöntemle daha çok oyuncu çekip daha fazla kâr edebileceklerini düşünüyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blacklight: Tango Down Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Zombie Dağıtıcısı: Ignition Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler